user_mobilelogo

Edward Verberght:

Geboren te Wilrijk (B) in 1964, woonachtig te Sint-Gillis-Waas (B).

Oprichter en zaakvoerder van M.T.T.C. BV.

Na een jeugd in de binnenvaart en het behalen van een Rijnpatent tot Bazel, Radarpatent en Vaarbewijs Vertrok hij naar zee in 1983 als scheepswerktuigkundige en doorliep tussendoor de Hogere Zeevaartschool te Antwerpen. Alle rangen werden doorlopen en uiteindelijk beëindigde hij zijn tienjarige maritieme zeeloopbaan als Hoofdwerktuigkundige onbeperkte vermogens stoom en machine.

Tijdens de periode op zee specialiseerde Dhr Verberght zich vooral in Chemie, Olie -en Gastankers en koelschepen. Alle bijkomende specialisatie brevetten hiervoor noodzakelijk werden behaald.
     

In 1992 initieel begonnen als freelance surveyor werkend voor het grootste maritiem expertisebureau in België gedurende 12 jaar werd in 2004 deze samenwerking beëindigd. Vanaf dan werd de dienstverlening verbreed waarbij hij ook meer adviserend ging werken met enkele zeer mooie nieuwbouw en begeleidingsprojecten tot gevolg, de algemene expertises niet uit het oog verliezend.

Hij is de drijvende kracht achter M.T.T.C. BV en het is zijn streven om deze firma nog verder uit te breiden tot een toonaangevende speler in zijn sector.
Niet alleen nationaal maar ook internationaal.


Michael Annicaert:

Opgeleid als koopvaardij officier aan de Hogere Zeevaartschool te Antwerpen startte hij zijn zeegaande carrière in 2007. Aanvankelijk op baggerschepen en daarna op chemie- & olietankers.

Alle rangen werden doorlopen waaronder meer dan 7 jaar in managementfuncties, de laatste twee jaar voer hij als kapitein.

Na een periode van bijna 10 jaar op zee, kwam Dhr. Annicaert in 2016 deel uitmaken van ons team. Zijn opleiding en ervaring betekende enerzijds een overlapping van expertise en kennis en anderzijds een uitbreiding richting vloeistof gerelateerde ladingen en cargo behandeling. 

Veronique Soby:

Na haar studies Expeditie, Distributie en Transport aan de Hogeschool Gent met grote onderscheiding te hebben afgerond, werkte zij een achttal jaar als expediteur in de Antwerpse haven.

Begin 2016, klaar voor een nieuwe uitdaging, kwam zij ons team versterken.
Haar affiniteit met de scheepvaartwereld was vanaf het begin een meerwaarde.

Door haar grote talenkennis en enthousiasme is ze ondertussen een waardevolle schakel geworden binnen M.T.T.C.